Accident din cauza a doi soferi neatenti, unul beat

Adaugat in categoria Maramuresul Istoric
accident-din-cauza-a-doi-soferi-neatenti-unul-beat.jpg

Ieri, 23 martie, ora 14.30, un barbat in varsta de 42 de ani din Sighetu Marmatiei in timp ce era la volanul unui autoturism, a efectuat virajul la stanga, nu s-a asigurat suficient, obligand alt conducator auto, in varsta de 32 de ani, care se afla angajat in depasire neregulamentara sa evite impactul.Ca urmare, autoturismul barbatului de 32 de ani a intrat in coliziune cu un stalp din coltul intersectiei si cu un autoturism parcat.

Politistii au testat ambii soferi cu aparatul etilotest, iar in cazul barbatului de 42 de ani rezultatul a indicat o concentratie de 0,42 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodata, fata de conducatorul auto in varsta de 32 de ani s-a dispus masura retinerii permisului auto pentru depasire neregulamentara si retinerea certificatului de inmatriculare deoarece nu detine asigurarea obligatorie.

In cauza se continua cercetarile, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

ati-vazut-o-femeie-de-41-de-ani-disparuta-din-8-martie-cautata-de-politisti.jpg
ATi vAzut-o? – femeie de 41 de ani, disparuta din 8 martie, cautata de politisti
Citeste
in-maramures-sunt-in-izolare-la-domiciliu-2845-de-persoane-si-in-carantina-421.jpg
In maramures sunt in izolare la domiciliu 2845 de persoane si in carantina 421
Citeste