Accident cu o victima dupa ce trei masini s-au ciocnit din cauza neatentiei

Incalcarea unor norme rutiere, asociata cu cateva clipe de neatentie la volan, creste considerabil riscul de a provoca un accident de circulatie. Ieri, 05 februarie, politistii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident produs pe raza municipiului.

Efectuarea unei depasiri neregulamentare concomitent cu neasigurarea la iesirea din curtea unui imobil au condus la ranirea unei persoane si avarierea a trei autoturisme.

Verificarile politistilor au relevat ca un baimarean de 51 de ani, care conducea un autoturism pe bulevardul Independentei, a efectuat o depasire incalcand marcajul continuu, si a intrat in coliziune cu un autoturism a carui conducatoare auto a iesit din curtea unui imobil fara sa se asigure. In urma coliziunii, autoturismul condus de baimarean este proiectat intr-un autoturism condus regulamentar de un barbat din Preluca Veche.

Conducatoarea auto a suferit leziuni corporale si a fost transportata la spital unde a ramas internata sub supraveghere medicala.

Cei trei soferi implicati in accident au fost testati cu aparatul etilotest si s-a constatat ca nu se aflau sub influenta alcoolului. Politistii continua cercetarile.

Doi barbati s-au ales cu ordine de protectie dupa ce si-au agresat partenerele de viata
Citeste
I-a sters casa de praf si a sters-o cu smartphone-ul
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.