A vrut sa traverseze strada si a fost lovita de masina

ACCIDENT IN SACEL  Ieri dupa-amiaza, la ora 14.10, politistii au intervenit la un accident de circulatie produs pe D.N. 18, pe raza comunei Moisei. Verificarile efectuate au relevat ca un tanar de 20 de ani, care conducea un autoturism dinspre Viseu de Sus spre Borsa, a surprins si accidentat o tanara care s-a angajat in traversarea drumului prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Victima a fost transportata la spital, unde a ramas internata sub supraveghere medicala. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest si s-a constatat ca nu se afla sub influenta alcoolului. Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Este foarte important ca si pietonii sa respecte regulile de circulatie. Indisciplina pietonilor ramane una dintre cauzele principale ale accidentelor grave de circulatie. Pentru a nu deveni victime ale accidentelor de circulatie le recomandam:

  • Sa nu traverseze decat prin locurile permise si doar dupa o temeinica asigurare! In lipsa indicatoarelor, traversarea se va face pe la coltul strazii!
  • Sa nu traverseze in fuga!
  • Dupa coborarea din mijloacele de transport in comun, sa traverseze doar dupa plecarea acestora din statii. Sa nu traverseze prin fata sau spatele autovehiculelor parcate!
  • Pe timp de noapte sau cand vizibilitatea este redusa le recomandam pietonilor care circula pe partea carosabila sa aiba aplicate accesorii fluorescent reflectorizante pe imbracaminte sau sa poarte o sursa de lumina!

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures

Reduceri pentru baimarenii care isi achita taxele si impozitele pana la 31 martie 2019. Abonamente anuale de numai 100 de lei in Baia Mare
Citeste
Tariful pentru parcarile publice din Baia Mare ramane la nivelul de anul trecut
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.