A vrut sa-si intalneasca iubirea de pe internet, dar a fost asteptat de trei barbati

BAIMAREAN JEFUIT  Povestile din spatele monitorului si increderea in persoane pe care le-ati cunoscut in mediul online va pot transforma in victime. O intalnire stabilita in acest fel s-a transformat intr-o talharie.

Politistii au fost sesizati ca un baimarean, care urma sa se intalneasca cu o femeie pe care o cunoscuse pe o retea de socializare, a fost intampinat de trei tineri. Acestia l-au deposedat prin violenta de un telefon mobil si de suma de 900 de lei, pe care o avea asupra lui.

Fapta s-a comis vineri, 7 decembrie, in jurul orei 23.00, pe strada Progresului din municipiul Baia Mare. In urma sesizarii, politistii Biroului de Investigatii Criminale au demarat activitatile specifice in vederea identificarii autorilor.

In urma investigatiilor efectuate si a probatoriului administrat, ieri, 11 decembrie, politistii au dispus retinerea pentru 24 de ore a trei tineri in varsta de 19, 20 si 29 de ani, banuiti de comiterea faptei. Acestia urmeaza a fi prezentati Judecatoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventiva.

Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a acestora.

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures

Baimarean prins in Baia Sprie cu autoturismul plin cu tigari de contrabanda
Citeste
Vezi care este starea drumurilor si a vremii in Maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.