A vrut sA se sinucidA? ucigasul elevei de la mihai eminescu a pus foc intentionat in centrul de retinere si arestare preventiva din cadrul ipj maramures

Azi, 25 martie, intr-una dintre camerele Centrului de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie al judetului Maramures a izbucnit un incendiu. De urgenta, politistii au solicitat interventia unui echipaj din cadrul ISU Maramures si au eliberat acea aripa a Centrului. Nicio persoana nu a fost ranita.

Pompierii au stabilit cauza incendiului ca fiind folosirea unei surse intentionate de aprindere, iar politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere.

Conform surselor noastre suspect ar fi tocmai autorul oribilei crime de la Satu Mare, unde o eleva de la Liceul Mihai Eminescu din Baia Mare a fost ucisa si ingropata pe un camp din Dorolt.

Cristian Cardos se afla in arestul IPJ Maramures fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. El a fost dus la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, cu intoxicatie usoara cu fum. Acolo medicii au stabilit ca nu este necesara internarea lui. Astfel ca tanarul a ajuns din nou in arestul Politiei Maramures.

Citeste si

Raportare oficiala 25 martie, Romania: 906 cazuri, crestere cu 144 in ultimele 24 de ore, 13 decese, 86 vindecati
Citeste
Peste 2
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.