A vazut niste necunoscuti incercand sa sparga apartamentul vecinului si a actionat

SPIRIT CIVIC PE VLAD TEPES Se spune ca un vecin bun face cat 10 rude indepartate. Modul in care a procedat un barbat din Baia Mare confirma acest lucru. Barbatul, care locuieste pe strada Vlad Tepes din municipiu, a auzit ieri dimineata in jurul orei 09.00 zgomot iar in momentul in care a iesit pe hol a observat ca persoane necunoscute incercau sa patrunda intr-un apartament nelocuit.

Fiind surprinse, acestea au fugit, nereusind sa-si duca planul la bun sfarsit. Baimareanul i-a sesizat pe politisti, care au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa la furt calificat si desfasoara cercetari in vederea identificarii acestora.

Implicarea si interesul pentru protejarea bunurilor celorlalti constituie ceea ce numim spirit civic. Politistii apreciaza intotdeauna atitudinile de acest gen, cu atat mai mult cu cat acestea constituie un exemplu pentru o intreaga comunitate, si incurajeaza cetatenii sa ia atitudine ori de cate ori constata o ilegalitate, sesizand politia prin apelul de urgenta 112!

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures

O tanara a fost lovita pe o trecere pentru pietoni de pe vasile alecsandri
Citeste
Incredibil – ne ameninta cu raportarea la facebook si youtube!
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.