A talharit un minor de 13 ani

Politistii baimareni de investigatii criminale au retinut ieri un tanar de 18 ani care, cu o zi in urma, ar fi talharit un minor de 13 ani.

Miercuri seara Politia Baia Mare a fost sesizata prin apelul de urgenta 112 despre faptul ca un minor de 13 ani a fost agresat de o persoana necunoscuta, in timp ce se intorcea de la farmacie acasa, pe strada Pasunii. Minorul a relatat ca un baiat mai mare l-a prins de haina, in zona pieptului, si prin amenintarea cu bataia, i-a cerut sa-i dea 5 lei, iar de frica, acesta a scos 5 lei din buzunar si i-a dat tanarului respectiv.

Chiar daca valoarea prejudiciului nu e insemnata, modul violent prin care s-a actionat si starea de temere creata unui copil, fac din fapta comisa, una deosebit de grava.
Politistii au demarat cercetarile si au identificat un tanar de 18 ani, care va fi cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de talharie calificata. Acesta urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare cu propunere de arestare preventiva.

Activitati antidrog in scolile din judet
Citeste
Verde la educatie, pentru circulatie, in parcarile lidl
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.