A smuls telefonul mobil de la un minor

Miercuri seara, Politia Sighetu Marmatiei a fost sesizata despre faptul ca unui minor de 14 ani i-a fost sustras prin violenta telefonul mobil. La scurt timp, in urma activitatilor desfasurate a fost identificat un tanar de 18 ani, din municipiu, banuit de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat si restituit partii vatamate.

In baza probatoriului administrat, ieri, 6 iunie, politistii au dispus fata de tanar masura retinerii pe o perioada de 24 de ore. In cursul zilei de azi acesta va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale sub aspectul comiterii infractiunii de talharie calificata.

 Bucurestean condamnat pentru furt, depistat de politistii maramureseni si depus in penitenciar

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Maramures au pus ieri in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de magistratii Judecatoriei Sectorului 2 Bucuresti.
Mandatul a fost emis pe numele unui barbat domiciliat in Bucuresti, condamnat la executarea unei pedepse cu inchisoarea pe o perioada de 2 ani si 5 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de furt.
Barbatul, depistat pe raza municipiului Baia Mare, a fost depus in penitenciar in vederea executarii pedepsei.

Unitati economice care detin jocuri de noroc, de pe raza orasului seini, in atentia politistilor
Citeste
S-au ales cu dosare penale, dupa ce s-au urcat la volan unul beat, celalalt fara permis de conducere
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.