A ramas si fara bani, si cu reparatia acoperisului la casa facuta de mantuiala…

Pentru a obtine bani cat mai usor, unele persoane apeleaza la strategii infractionale. In acest weekend politistilor le-au fost sesizate doua cazuri de inselaciune. Metodele nu sunt noi. Spre exemplu o femeie de 60 de ani din Baia Sprie a contactat un barbat in vederea efectuarii unor reparatii la acoperisul casei. Barbatul s-a prezentat cu o echipa la locuinta acesteia stabilind un pret, insa dupa terminarea lucrarii victimei i-a fost ceruta o suma mult mai mare. Dupa cateva zile victima a constatat ca lucrarea nu a fost bine executata, astfel ca a apelat politia solicitand cercetarea barbatilor pentru infractiunea de inselaciune.

O alta metoda de inselaciune este cea a cetateanului strain care ramane fara benzina. Ieri, 13 octombrie, un tanar de 21 de ani a fost oprit pe D.N.18B, la iesire din localitatea Grosi, de un cetatean care detinea un autoturism cu numere specifice statului Marea Britanie si care a declarat ca este turc. Acesta l-a rugat sa-i dea 300 de lei pentru a-si alimenta rezervorul, pretinzand ca a ramas fara carburant, iar in schimbul sumei de bani i-a oferit tanarului bijuterii din aur. Cand a verificat daca obiectele sunt din aur, tanarul a constatat ca a fost inselat.

In ambele cazuri politia efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de inselaciune, in vederea identificarii autorilor si tragerii acestora la raspundere.

Accidentul cu victima a fost provocat de soferul care bause mai putin decat recordmanii de weekend
Citeste
Contrabandisti de tigari prinsi in piata agroalimentara din sighetu marmatiei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.