A parasit locul accidentului, dupa ce a lovit cu masina un copil pe trecerea pentru pietoni

Activitatile specifice de cercetare efectuate de politistii Biroului Rutier Baia Mare cu privire la un accident de circulatie in urma caruia un minor a fost accidentat iar soferul a parasit locul faptei, au dus la identificarea acestuia.

Accidentul s-a produs vineri, 11 octombrie, la intersectia strazii Vasile Alecsandri cu strada 22 Decembrie din municipiul Baia Mare si le-a fost sesizat politistilor de un baimarean. Acesta a declarat ca fiul sau, in varsta de 12 ani, care mergea pe langa o trotineta pe trecerea pentru pietoni marcata si semnalizata corespunzator, a fost surprins si accidentat de un autoturism al carui conducator auto a plecat de la fata locului. Minorul a fost transportat la spital unde a beneficiat de ingijiri medicale, nu a necesitat internarea.
Politistii au demarat activitatile specifice in vederea depistarii autoturismului implicat in accident si a identificarii soferului. Ieri, 14 octombrie, s-a constatat ca este vorba de un baimarean de 65 de ani. Acesta este acum cercetat pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei.

Pe drumurile publice pentru verificarea autovehiculelor destinate transportului public de persoane sau marfa
Citeste
75 de ani de la Masacrul de la Moisei al trupelor horthyste
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.