A murit izbit de un stalp din beton

Revenim cu informatii noi referitoare la tragedia produsa astazi dimineata pe Calea Miresului din orasul Somcuta Mare. Va reamintim ca la ora 5.30, Ionut T. , aflat la volanul unui autoturism Audi inmatriculat in Spania, s-a izbit violent de un stalp din beton. Din pacate, nu a avut nicio sansa de supravietuire, medicii declarand decesul.

Acest accident se aseamana foarte mult cu cel in care a fost implicata sora tanarului decedat din Iadara. Din fericire, atunci fata a scapat cu viata dintr-un impact violent, tot cu un stalp. Un accident in care doi oameni si-au pierdut viata iar aceasta si o alta tanara au fost grav ranite.

Asemanarile merg mai departe, cele doua tragedii s-au produs dimineata in jurul orei 5.30.

Remember – 14 decembrie 2012

Doi barbati au murit si doua fete sunt in stare grava, una ranita si alta in stare de soc, dupa ce BMW-ul in care se aflau s-a rupt in doua in zona pasajului CFR de pe bulevardul Bucuresti din Baia Mare. Gravul accident de circulatie s-a produs azi, 14 decembrie 2012, cu putin timp inainte de ora 5.30, in intersectia cu strada Motorului. Un autoturism marca BMW, care rula dinspre Auchan , a fost pierdut de sub control si s-a izbit violent de un stalp de la iluminatul public, in urma impactului masina fiind distrusa integral. In zeci de bucati s-a rupt caroseria, in care au ramas captivi doi barbati, soferul si pasagerul din spatele lui.

Echipa de descarcerere a intervenit in ajutorul lor, insa nu au mai avut ce sa le faca, ambii fiind declarati decedati. Soferul a fost identificat in persoana unui tanar din Baia Mare, in varsta de 25 de ani – Adrian Fat – iar cealalta persoana decedata este Raul Vasile Gyorfi, un tanar de 28 de ani care a lucrat ca jurist in Primaria Recea si a activat in clubul moto Spider Bikers Baia Mare. Pasagerele Emilia T. de 22 de ani, Nicoleta P. de 18 ani, care au ramas internate sub supraveghere medicala, iar Nicolae M. de 31 ani care a suferit leziuni usoare.

Prietenii se roaga la locul tragediei

Masina blestemata , ne-ai rapit un prietenul ai luat un suflet nevinovat si l-ai trimis departe , Toha intoarcete-n napoi nu plecat dintre noi , dintre prieteni tai , ai lastat atata durere in urma ta prieten drag , Mereu aduceai zambete pe chipul prietenilor si acum cu atata durere ii lasi pe toti sa planga .. Prieten drag nu te vom uita niciodata mereu vei fii printre noi printre toti prieteni tai … Mereu ai avut grija de prieteni tai , mereu ii ajutai mereu ai fost aici pentru fiecare in parte dar nimic din toate astea nu poate schimba ce sa intamplat … Acum ai devenit un inger si stiu ca si de acolo de unde vei fii vei avea grija de noi 😢 cu atata dure in suflet iti spun zbor lin printre ingerii si nori prietenul meu . Dumnezeu sa l ierte a fost un om bun 😢🖤

CITESTE SI:

una de coloana de masini si alta de consum de alcool
Citeste
Cine era Ionut, tanarul de numai 22 de ani care si-a pierdut viata azi in Somcuta Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.