A lovit o masina parcata, apoi a fugit de la fata locului

Faptul ca unii dintre soferii care circula pe strazi nu ar trebui sa posede permise de conducere nu e o noutate pentru nimeni. Din nefericire, tot mai multe accidente se petrec atat in Maramures cat si in toata tara. Daca unele dintre ele au ca si cauza viteza iar altele alcoolul, unele se produc pur si simplu pe fondul… conducerii proaste, scria ActualMM.

Un astfel de caz a avut loc in seara zilei de ieri, 21 ianuarie, intr-o parcare din municipiul Baia Mare. Soferul unui autoturism, care incerca sa efectueze manevra de mers cu spatele, a reusit sa loveasca in plin un autoturism parcat. Din imaginile surprinse de o camera de supraveghere, pare ca soferul vede autoturismul care ii sta in cale, dar pur si simplu nu reuseste sa il evite.

Un martor al intregii scene a incercat sa il opreasca pe sofer, spunandu-i ca a fost vazut. Evident, cel care a lovit masina parcata nu a stat foarte mult pe ganduri si a demarat in tromba, la un pas fiind sa il calce pe barbatul care i-a atras atentia.

Proprietarul masinii accidentate a publicat pe retelele de socializare imaginile surprinse de camera de supraveghere, in speranta ca vinovatul ii va vedea mesajul si va decide, in ultimul ceas, sa isi repare greseala.

ActualMM

Cod galben de polei in Maramures. 27 de localitati, printre car si Baia Mare, afectate
Citeste
Ce drepturi si obligatii ai cand interactionezi cu un politist
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.