A intrat cu masina in doi motociclisti pentru ca il deranja sunetul motoarelor

TENTATIVA DE OMOR IN MARAMURES Incident socant pe str. 22 Decembrie din Viseu de Sus. Un localnic s-a urcat baut la volan, apoi a urcat pe trotuar si a lovit intentionat doi motociclisti care erau parcati acolo. Mai mult, a luat o bara de metal cu care a incercat sa-i loveasca pe tineri.

Unul dintre ei a reusit sa se baricadeze intr-o masina. Dar agresorul a lovit si a zgariat masina respectiva. Au intervenit politistii din Viseu de Sus si l-au imobilizat pe individ.

Este vorba de un localnic in varsta de 36 de ani. La sediul politiei intre agresor si una dintre partile vatamate a izbucnit un nou scandal, cei doi agresandu-se reciproc, scrie VasileDale.ro

A fost nevoie de interventia politistilor din nou, cei doi fiind incatusati.
S-a deschis dosar penal pentru distrugere in forma continuata cu intentie.

Agresorul a spus ca a facut ce a facut din cauza zgomotului de motor, din cauza caruia nu se putea odihni…

"Un barbat de 40 de ani a sesizat Politia Viseu de Sus despre faptul ca o persoana care conducea un autoturism a avariat cu intentie doua motociclete parcate pe strada 22 Decembrie, din oras.

La fata locului a fost identificat soferul, un barbat de 36 de ani, din Viseu de Sus, care a fost condus la sediul politiei. La scurt timp, la sediul politiei a venit si apelantul, care a devenit agresiv si l-a imbrancit pe barbatul care a condus autoturismul. Ambii au fost imobilizati de politisti.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest si s-a constatat ca avea o concentratie de 0.16 mg/l alcool pur in aerul expirat. Fata de acesta se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere in forma continuata, iar ca masura complementara s-a dispus retinerea permisului de conducere. Celalalt barbat este cercetat pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente", spun reprezentantii IPJ Maramures.

Sursa info si foto: VasileDale.ro

Noutati privind biletele de calatorie gratuita pentru persoanele cu handicap
Citeste
Tigari ascunse in peretele lateral al unui microbuz descoperite de politistii de frontiera
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.