A intrat cu bmw-ul in doua masini

Nu trece o ora fara ca pe soselele Maramuresului sa se intample adevarate nebunii. V-am prezentat ieri si azi noapte, in exclusivitate doua cazuri incredibile petrecute in Berbesti si Baia Mare, in care soferii au gonit pe sosele cu echipajele de politie pe urme. In ambele cazuri cei de la volan au fost prinsi , iar etilotestul a indicat faptul ca erau bauti.

Iata ca astazi dimineata, la ora 4.20, un alt eveniment grav a avut loc pe strada Gheorghe Sincai din municipiul Sighetu Marmatiei.

Conform primelor informatii soferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului si a izbit doua autoturisme ce erau parcate: un autoturism Audi, fiind aruncat apoi intr-o alta masina.

In BMW se pare ca erau trei tineri, toti din municipiul Sighetu Marmatiei. Cel de la volan a plecat linistit de la fata locului, martorii sustinand ca este foarte posibil ca tanarul de la volan sa fi fost sub influenta bauturilor alcoolice sau a unor substante interzise. Totusi, la fata locului au ramas doi tineri pasageri in autoturismul BMW.

Proprietarii vehiculelor avariate au sunat la 112 si au cerut ajutor. Cum nu s-au inregistrat victime se pare ca s-a insistat mult pana cand s-a trimis un echipaj de politie la fata locului.

Pana in acest moment soferul nu s-a prezentat la politie pentru a reclama accidentul.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Conform informatiilor oficiale furnizate in eveniment au fost implicate doua autoturisme. Proprietarul autoturismului acrosat a sesizat politia. Cel care a produs accidentul are la dispozitie 24 de ore sa se prezinte la sediul politiei pentru a anunta accidentul.

CITESTE SI:

La sighet, un sofer a ajuns cu masina in copaci, apoi pe trotuar a lovit un copil
Citeste
Impact intre o masina si o duba pe strada Mihai Eminescu
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.