A incercat sa fuga de politia din baia mare pentru ca nu avea permis de conducere

Azi noapte, in jurul orei 00.35, politistii au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism condus pe bulevardul Bucuresti din municipiul Baia Mare. Persoana aflata la volan si-a continuat deplasarea, a patruns pe strada Cosmonautilor, fara a respecta semnificatia indicatorului ,,Acces interzis", reusind sa fie oprita la scurt timp.

Politistii au constatat ca la volan se afla un tanar de 19 ani, domiciliat in comuna Sacalaseni, care nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest si nu se afla sub influenta alcoolului.
In cauza s-a intocmit dosar penal cu privire la comiterea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

 

Condamnati pentru infractiuni rutiere, depusi dupa gratii de politisti

Inca doi barbati care au comis infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice au ajuns dupa gratii. Pe numele acestora Judecatoria Sighetu Marmatiei a emis mandate de executare a pedepsei inchisorii iar ieri, 30 mai, politistii Serviciului de Investigatii Criminale i-au identificat si depus in Penitenciarul Baia Mare.
Este vorba de un barbat de 39 de ani, din Sighetu Marmatiei, care are de executat o pedeapsa de 1 an si 10 luni inchisoare si un barbat de 31 de ani, din Barsana, condamnat la 2 ani si 10 luni inchisoare.
Politistii va reamintesc ca riscati sa va pierdeti libertatea ori de cate ori conduceti autoturisme pe drumurile publice in stare de ebrietate, fara permis, parasiti locul producerii unui accident rutier cu victime sau comiteti orice alte infractiuni rutiere. Alegerea va apartine!

 

11,4 milioane lei pagube produse de inundatii in viseu de sus
Citeste
O batrana a primit un set de oale, "cadou din partea primarie", insa a ramas fara 600 de lei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.