A inceput cu rablele ridicate de pe domeniul public, continua cu igienizarea zonelor controversate din Baia Mare

CONTINUA CURATENIA GENERALA   La inceputul saptamanii, primarul Catalin Chereches a dat startul unei curatenii generale pe raza municipiului Baia Mare. Primul punct din aceasta actiune l-a reprezentat ridicarea masinilor abandonate pe domeniul public al municipiului Baia Mare. Aceasta activitate este inca in curs, se intervine zilnic pentru ridicarea rablelor parasite. Peste 100 de masini au fost deja ridicate, insa se estimeaza ca numarul lor ar fi in jur de 1000.

Curatenia generala continua cu ridicarea mormanelor de deseuri adunate in zonele controversate din orasul nostru. Oamenii care locuiesc pe Craica au primit ieri sustinere logistica, greble, lopeti, maturi pentru a aduna toate gunoaiele. Activitatea a fost monitorizata de catre asistenti sociali si comunitari, iar Municipiul Baia Mare a pus la dispozitie toate utilajele necesare pentru ca tonele de gunoaie sa fie ridicate. Astfel de actiuni urmeaza si in celelalte zone cu probleme din municipiul Baia Mare.

"Ordine si curatenie in Baia Mare este demersul cu care am pornit acum cativa ani, impreuna, la drum. Am avansat mult, insa mereu este loc de mai bine. Luni am dat startul unei curatenii generale de toamna. Am inceput cu masinile abandonate pe care le ridicam si vom continua pana ce pe domeniul public nu va mai fi nici o rabla. Continuam acum cu traditionala deja curatenie a zonelor controversate din orasul nostru. Am dat astazi, de la prima ora, startul actiunii de curatenie si igienizare a zonei Craica. Evident, cei care au dus greul acestei actiuni au fost tocmai cei care intretin acolo aceasta debandada. Monitorizati de echipe mixte, formate din politisti locali, asistenti sociali si asistenti comunitari, "inarmati" cu lopeti, maturi si sprijiniti de reprezentantii Municipiului Baia Mare, prin utilajele puse la dispozitie, oamenii au adunat gunoaiele care s-au strans in ultima perioada", a spus Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare.

Urmeaza si alte surprize, cum ar fi demolarea garajelor neconforme

In cadrul curateniei de toamna din Baia Mare urmeaza si alte actiuni, cum ar fi demolarea garajelor neconforme.

"Multe astfel de actiuni vom derula in aceasta perioada, unele vor fi adevarate surprize pentru cei care au gresita impresie, spre exemplu, ca am glumit cand am spus ca demolam garajele neconforme. Vine iarna acum, insa anul viitor, dupa multi ani, soarele va rasari pentru multe zone din orasul nostru, zone unde am venit cu proiecte mult asteptate si care, din motive care nu tin de mine, inca nu au putut fi puse in practica. Insa 2020 va fi un an bun pentru Baia Mare. Sa nu ziceti ca nu v-am spus!", spune primarul.

ActualMM

Camatar din Baia Mare, condamnat la inchisoare
Citeste
Trei pusti de 14,15 si 16 ani, au iesit la plimbare cu masina
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.