A gasit un telefon si l-a bagat in buzunar

Doar o jumatate de ora le-a luat politistilor din Tautii Magheraus sa recupereze un telefon mobil pierdut si insusit de o persoana care l-a gasit.

Politistii au demarat activitatile de cautare dupa ce un baimarean a reclamat ca nu-si gaseste telefonul si este posibil sa-i fi cazut din buzunar in fata unui centru comercial din oras.

Deplasati imediat la fata locului, un angajat al supermarketu-lui respectiv le-a oferit politistilor primele indicii utile: ca a vazut o persoana necunoscuta care a ridicat un telefon mobil iar apoi a plecat cu un autoturism, indicand si marca acestuia. Ca urmare a altor verificari efectuate cu operativitate de agentii de ordine publica din Tautii Magheraus, persoana care a luat telefonul a fost gasita la un local public de pe raza unei localitati invecinate.

Acesta a fost recuperat si restituit partii vatamate. Pentru ca valoarea unui telefon nu consta doar in pretul lui, ci in valoarea fotografiilor sau a alte date stocate, baimareanul a fost foarte fericit si le-a multumit politistilor pentru ca l-au scutit de neplaceri.

"Reamintim cetatenilor ca in cazul in care gasesc bunuri, acte de identitate, sume de bani, orice lucru care nu le apartine, au obligatia de a le restitui celor care le-au pierdut sau de a le duce la cea mai apropiata unitate de politie. In cazul in care nu fac acest lucru in 10 zile, fapta se transforma in infractiune si risca sa fie cercetati pentru insusirea bunului gasit sau ajuns din eroare la faptuitor", transmit politistii maramureseni.

Peste 600 pachete cu tigari de contrabanda ridicate de politisti din masina unui satmarean
Citeste
Domeniul in care angajatii primesc in mana peste 8.200 lei pe luna
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.