A fost surprins in timp ce incerca sa sustraga bunuri dintr-o masina

Ieri, 18 august, politistii din Sighetu Marmatiei au intocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt, dupa ce au identificat un barbat care ar fi incercat sa sustraga bunuri dintr-un autoturism.
Practic, la ora 17.15, un tanar i-a sesizat pe politisti prin SNUAU 112 ca a surprins o persoana necunoscuta care incerca sa sustraga bunuri dintr-un autoturism parcat in fata unui imobil. Deplasati de urgenta la locul faptei, politistii l-au prins si identificat pe cel in cauza, un barbat de 45 de ani, si au constatat ca din torpedoul masinii lipsea o pereche de ochelari de soare.
Cercetarile continua, urmand a fi dispuse masuri legale.

Eficienta muncii de politie se realizeaza de multe ori in parteneriat cu cetatenii activi si implicati! Sesizati 112 de fiecare data cand sunteti martorii unei infractiuni! Nu interveniti daca considerati ca va este pusa in pericol viata si integritatea corporala, insa incercati sa retineti cat mai multe semnalmente si detalii ale autorilor! Aceste aspecte sunt de un real folos politistilor care investigheaza cazul. Neimplicarea comunitatii protejeaza infractorii, a caror victima puteti fi oricand si dumneavoastra!

Minore declarate disparute, gasite de politisti la iubitii lor
Citeste
Barbat inselat de un valutist la colt de strada
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.