A FOST SOLICITAT ELICOPTERUL SMURD / ACTUALIZARE: Barbat ratacit in zona Rohia, cautat de salvamontisti. Barbatul a fost gasit, dupa ce a dormit noaptea in padure

Persoana plecata dupa ciuperci nu a mai fost vazuta de ieri de la ora 15.30.

Persoana are antecedente medicale, nu are telefon iar disparitia a fost semnalata in zona satului Boiereni, dealul Lighetului, Rohia – Tg Lapus.

Doua echipe de 10 salvatori montani care in acest moment se deplaseaza la locul in care a fost vazut ultima oara barbatul ratacit. Acolo salvatorii vor face jonctunea si cu alte forte ale MAI si ISU urmand sa coordoneze actiunea pentru gasirea persoanei ratacite.

A fost solicitat si elicopterul SMURD de la Jibou care a confirmat participarea la actiunea de cautare in vasta zona in care s-a ratacit persoana tocmai datorita problemelor medicale pe care le are barbatul ratacit.

Actualizare

Salvamontistii revin cu noi informatii legate de barbatul ratacit de mai bine de 24 ore. El a fost identificat intr-o localitate vecina, de un localnic, unde a ajuns intamplator dupa ce dormise noaptea trecuta in padure.

“Felicitari tuturor celor implicati pentru rapiditatea rezolvarii situatiei si multumiri colegilor de la IGAV – SMURD Jibou pentru promptitudinea cu care au raspuns solicitarii noastre”, spun reprezentantii Salvamont Maramures.

Articolul A FOST SOLICITAT ELICOPTERUL SMURD / ACTUALIZARE: Barbat ratacit in zona Rohia, cautat de salvamontisti. Barbatul a fost gasit, dupa ce a dormit noaptea in padure apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Guvernul va prelungi valabilitatea cardurilor de sanatate
Citeste
Dosar penal pentru un tanar de 18 ani depistat conducand cu 100 km/h… fara permis de conducere
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.