A fost nevoie de intariri pentru a imobiliza un elev in curtea unui liceu din baia mare

Imagini socante am primit pe adresa redactiei noastre din partea unui cititor. Imaginile au fost filmate astazi, in curtea Liceului Economic din municipiul Baia Mare.

Din informatiile pe care le avem pana in acest moment se pare ca politia ar fi fost sesizata despre un incident si un echipaj s-a prezentat la fata locului. Acolo, agentii ar fi incercat sa discute cu un elev de aproximativ 15 ani.

Se pare ca acestia nu au reusit si au cerut ajutor. Pentru a-l imobiliza pe pustan a fost nevoie de 3 politisti .

Asteptam si un punct de vedere referitor la acest incident si la modul de interventie al echipajelor de politie din partea IPJ Maramures.

 

ACTUALIZARE 1 – Politistii au fost scuipati, injurati, cu uniforme rupte

Conform ultimelor informatii primite se pare ca politistii au fost injurati, scuipati si chiar agresati de elevul recalcitrant.

Hainele acestora au fost rupte, pantalonii la fel. Un martor al incidentului a spus politistii au cerut sprijin doar pentru a-l transporta la unitatea de politie si nu pentru a-l imobiliza.

Mai mult, se pare ca elevul ar fi cunoscut consumator de substante interzise, insa acest lucru urmeaza sa se stabileasca in urma analizelor toxicologice.

Asteptam si un punct de vedere referitor la acest incident si la modul de interventie al echipajelor de politie din partea IPJ Maramures.

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramures

Un echipaj de ordine si siguranta publica a intervenit dupa ce a fost sesizat ca un elev are un comportament deviant si a inceput sa distruga bunuri din sala de clasa. Intrucat acesta s-a manifestat agresiv si dupa sosirea politistilor, a fost imobilizat si condus la sediul politiei municipiului Baia Mare. A fost sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare cu privire la comiterea infractiunii de ultraj.

 

Elevul agresiv de la cent baia mare a fost internat la cluj, la psihiatrie
Citeste
Un barbat a murit dupa ce tractorul s-a rasturnat peste el
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.