A fost gasita in apa bluza pe care o purta fetita in momentul disparitiei

Adaugat in categoria Breaking news
a-fost-gasita-in-apa-bluza-pe-care-o-purta-fetita-in-momentul-disparitiei.jpg a-fost-gasita-in-apa-bluza-pe-care-o-purta-fetita-in-momentul-disparitiei-1.jpg a-fost-gasita-in-apa-bluza-pe-care-o-purta-fetita-in-momentul-disparitiei-2.jpg

Echipele de cautare care periaza cursul raului din localitate pentru a o gasi pe Valentina Rusnac , disparuta in cursul dupa amiezii de vineri, au anuntat ca a fost gasita bluza pe care o purta in momentul disparitiei.

"Cam la 300 de m de locuinta, in apa, a fost gasita bluza cu care era imbracata fetita disparuta. Cautarea continua", este anuntul autoturitatilor.

Aceasta era prinsa intre doi bolovani si a fost vazuta abia dupa ce debitul apei a scazut.

ACTUALIZARE

Conform informatiilor funizate de la fata locului pentru baiamare24.ro primarul comunei Repedea insotit de consilierii locali si de zeci de localnici au adus un buldoexcavator si cauta la picioarele podurilor care traverseaza raul in cautarea micutei Valentina.

Mobilizarea in zona este una uriasa.

Citeste si

CAUTARILE CONTINUA: FETITA DE 6 ANI DISPARUTA IERI DIN REPEDEA ESTE CAUTATA DE SUTE DE PERSOANE

accident-rutier-in-zona-romanita-doua-masini-s-au-ciocnit-sub-panta-de-la-recea.jpg accident-rutier-in-zona-romanita-doua-masini-s-au-ciocnit-sub-panta-de-la-recea-1.jpg
Accident rutier In zona romaniTa; doua masini s-au ciocnit sub panta de la recea
Citeste
a-ajuns-cu-masina-pe-plafon-dupa-ce-a-intrat-cu-masina-intr-un-cap-de-podet.jpg
A ajuns cu masina pe plafon, dupa ce a intrat cu masina intr-un cap de podet
Citeste