A DAT COVID-UL IN PNL MARAMURES:Un penelist din staff-ul de campanie a fost confirmat pozitiv


Un comunicat transmis de PNL Maramures informeaza faptul ca un membru al partidului este confirmat pozitiv cu COVID-19.

Comunicatul integral mai jos:

Organizatia PNL Maramures informeaza opinia publica ca unul dintre membrii din staff-ul de campanie a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19.

Riscul de contaminare este prezent in comunitatile noastre si fiecare moment de acest gen ne aminteste tuturor ca lupta cu pandemia este o cursa pe termen lung pe care suntem datori cu totii sa o castigam.

Impreuna cu colegii nostri si autoritatile cu atributii in domeniul sanatatii publice, vom lua masurile necesare pentru prevenirea raspandirii virusului in comunitatea noastra.

Suntem in permanent contact cu Directia de Sanatate Publica si urmam toate masurile pe care aceasta situatie le impune.

Vom continua campania electorala cu respectarea tuturor prevederilor si normelor legale, asa cum am facut si pana in prezent, sanatatea si siguranta cetatenilor fiind prioritare pentru noi.

Vom depasi acest moment dificil si vom duce in continuare lupta pentru a schimba in bine administratia locala.

Biroul de presa PNL Maramures

Articolul A DAT COVID-UL IN PNL MARAMURES:Un penelist din staff-ul de campanie a fost confirmat pozitiv apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Un proiect civic pentru comunitatea baimareana!
Citeste
S-A OBTINUT DEJA SI FINANTAREA EUROPEANA – Alesii locali au dat unda verde dezvoltarii cartierului Pintea Viteazul, un proiect social gandit de primarul Catalin Chereches
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.