A cumparat o ambulanta din banii castigati in strainatate si a donat-o orasului

GEST SUPERB AL UNUI SIGHETEAN Daruirea pentru semeni si implicarea in societate poate veni din partea oricaruia dintre noi. Liviu Bledea, un barbat din Sighetu Marmatiei plecat de multi ani la munca in strainatate a dat un exemplu demn de urmat tuturor celor care vor sa ajute comunitatea in care au crescut.

Maramureseanul a folosit o parte din banii pe care i-a castigat muncind din greu in afara tarii si a cumparat o ambulanta. Ulterior, acesta a donat autospeciala Spitalului Municipal din Sighetu Marmatiei. Fara sa se mandreasca personal cu fapta buna pe care a facut-o, povestea acestuia a fost postata pe Facebook de un consilier local din Sighet.

"Modelul de daruire pe care ni-l ofera cei din jurul nostru trebuie sa ne fie pasii pe care ii facem in viata cu aplecare spre binele aproapelui. Liviu Bledea ne-a oferit zilele acestea un exemplu a faptului ca orasul nostru are multi oameni cu suflet mare, multi oameni dispusi sa-i ajute pe altii fara sa astepte nimic in schimb. Din banii pe care i-a castigat in strainatate, a cumparat o ambulanta pe care a donat-o Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei", a declarat Daniela Onita-Ivascu.

ActualMM

Unde vor fi amplasate aparatele radar miercuri, 17 iulie, pe drumurile din Maramures
Citeste
CFR Cluj incearca sa depaseasca Astana
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.