A crezut ca va merge la munca in sua, insa a ramas fara 1

A ramas si fara bani si fara loc de munca. Este vorba de un baimarean pagubit cu aproape 1600 de dolari si care n-a mai ajuns la munca in SUA, asa cum i s-a promis. Dandu-si seama ca a fost inselat, acesta s-a prezentat ieri la sediul politiei municipiului Baia Mare pentru a depune plangere.

Primele verificari efectuate de politistii specializati in investigatii criminale au relevat ca barbatul a transmis banii, la finalul lunii iunie, unei persoane domiciliate in SUA, care a pretins ca are nevoie de suma mentionata pentru pregatirea actelor de calatorie respectiv angajare.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se desfasoara cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de inselaciune.

Tentatia unui loc de munca in strainatate si posibilitatea unor castiguri mari ii determina pe unii sa apeleze la diferite firme si chiar sa transmita diferite sume de bani. Din pacate, sunt multe oferte de genul acesta care se dovedesc a fi false, iar cei care doresc sa plece isi dau seama de acest lucru doar dupa ce transmit sume de bani asa zisilor angajatori. Informati-va inainte de a transmite sume de bani! Nu va puneti increderea in persoane necunoscute!

Surprize in cursa prezidentiala: Mircea Diaconu pe locul 2, PSD iese de pe podium!
Citeste
Barbat din razoare, depistat de politisti in timp ce conducea cu 1
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.