A condus desi era drogat si fara permis prin baia mare


Aducem la cunostinta opiniei publice ca prin incheierea penala nr. 
51/DL, pronuntata la data de 03.10.2019in dosarul nr. 1886/100/2019 al Tribunalului Maramures, s-a dispus, la propunerea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramuresarestarea preventiva pentru o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 03.10.2019, si pana la data de 01.11.2019,inclusiv, a inculpatului V.J.in varsta de 29 de ani, domiciliat in Mun. Baia Marecercetat pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc, efectuare de operatiuni cu substante care pot avea efecte psihoactive, conducere pe drumul public a unui autovehicul fara a avea permis de conducere si conducere pe drumul public a unui vehicul sub influenta substantelor psihoactive, infractiuni pedepsite cu inchisoarea de la 2 la 7 ani, de la 6 luni la 3 ani, de la 1 an la 5 ani, respectiv de la 1 an la 5 ani.

Pentru a dispune masura arestarii preventive a inculpatuluiinstanta a retinut ca in cauza exista indicii temeinice care sa justifice presupunerea ca acestala data de 02.10.2019, a condus pe drumul public din municipiul Baia Mare un autovehicul fara a detine permis de conducere, avand in sange substante psihoactive si, in aceeasi circumstanta, a detinut pentru consum propriu si pentru a trafica, droguri de risc, mai exact 101 pungute cu rezina de cannabis .

Inculpatul a contestat hotararea Tribunalului Maramures, dosarul urmand a fi inaintat Curtii de Apel Cluj pentru solutionarea caii de atac.

Cea mai mare investitie economica din Maramures, aproape de finalizare
Citeste
Doi maramureseni au disparut cu tir cu tot intre franta si italia
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.