A cerut ajutor la 112 dupa ce i-a fost furata masina din curte

Caz grav la Viseu de Sus. Cu toate ca de cateva zile se vorbeste fara incetare de grozavia de la Caracal, se pare ca mesajul noului Ministru de Interne nu a ajuns si la urechile politistilor de la Viseu de Sus.

112 – Politia – "Siguranta si incredere!". Acest mesaj este total depasit. Si cand spun acest lucru ma refer strict la patania de astazi a unei femei din Viseu de Mijloc, judetul Maramures.

Conform declaratiei date in exclusivitate pentru vasiledale.ro si baiamare24.ro, maramureseanca a vazut cand numita Roxana I. a sustras autoturismul marca Audi proprietatea sotului Coman Ioan, inmatriculata MM-9…-….. E drept fiind prietena cu fiul ei. Totusi i-a spus sa lase masina unde este, insa nu a fost ascultata. De mentionat ca intre persoana reclamata si persoana care reclama nu este niciun grad de rudenie.

Femeia povesteste ca a sunat la 112 cerand ajutorul autoritatilor. Se pare ca politistii au interceptat autoturismul, insa curios vehiculul ramane tot in posesia persoanei reclamate. Se pare ca politistul chiar ar fi apelat telefonic persoana care a facut reclamatia si care solicita sa se ridice bunul dar omul legii nu ar fi acceptat si ar fi lasat-o tot asupra faptuitorului.

Ba mai mult politistii i-ar fi spus partii vatamate ca este o problema de familie, astfel ca nu s-a dispus nicio masura, nu s-a deschis niciun dosar. Cum este posibil asa ceva? Probabil raspunsurile le vom primi prin biroul de presa al IPJ Maramures.

foto trucat – sursa facebook.com

Invazia de serpi in Maramures
Citeste
Criminalul de la Caracal a spus motivul pentru care le-a ucis pe cele doua adolescente
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.