A ajuns in stare critica la spital, dupa ce cazut sub tractor


Un grav accident de circulatie s-a petrecut in Vinerea Mare in comuna Mara. In jurul orei 18:00, un barbat care circula intr-un tractor agricol in spatele cabinei pe tirant s-a dezechilibrat si s-a agatat in roata de la tractor, care l-a tras si tarat sub acesta, fiind calcat pe direct pe cap.

In urma accidentului a rezultat ranirea foarte grava a victimei, care in aceeasi seara a ajuns in stare critica la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare.

Conform declaratiilor unor sateni, atat pasagerul cat si conducatorul auto ar fi fost in stare de ebrietate la momentul producerii accidentului.

Politia a sosit imediat la fata locului si a deschis o ancheta.

Sursa sighet247

Actualizare – IPJ Maramures

Politistii au intervenit vineri dupa-amiaza, pe raza localitatii Mara, dupa ce au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui incident.

Verificarile efectuate au relevat ca un barbat in varsta de 35 de ani a condus un tractor, transportand un tanar de 30 de ani. La un moment cel de 30 de ani a cazut, fiind prins si accidentat de roata tractorului. Ca urmare a leziunilor suferite, a fost transportat la spital unde a ramas internat.

Conducatorul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 1.84 mg/ l alcool pur in aerul expirat. De asemenea s-a stabilit ca acesta avea permisul de conducere retinut.

Se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducere fara permis si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Asociatia proacta edu ofera suport psihologic si sprijin social
Citeste
Papa Francisc se roaga pentru politicieni: ca sa caute binele populatiei, nu al partidului
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.