A ajuns cu masina in gardul unei case din leordina

Sambata dupa-amiaza, politistii Sectiei 4 Leordina au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul ca a avut loc un accident de circulatie iar soferul implicat este in stare de ebrietate. La fata locului s-a stabilit ca este vorba de un tanar de 31 de ani, din Ruscova, care a pierdut controlul volanului autovehiculului pe care il conducea si a ajuns in gardul unei case. In urma impactului au rezultat pagube materiale.
Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0.80 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la Centrul de permanenta Ruscova pentru recoltarea de mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile urmand a dispune masuri legale.


61 de soferi care circulau cu viteza peste limita legala, sanctionati de politistii Serviciului Rutier

65 de sanctiuni aplicate, in valoare de aproape 42 000 de lei, 6 permise de conducere si suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule in cazul a sase persoane.

Acestea sunt rezultatele activitatii de control in trafic organizat vineri, intre orele 10.00 – 14.00, de politistii Serviciului Rutier Maramures. Politistii au actionat cu aparatura radar din dotare pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive. Astfel, 61 din cele 65 de sanctiuni aplicate au fost in cazul soferilor depistati ca au condus cu viteza peste limita legala.
Viteza este una dintre principalelel cauze generatoare de accidente. Conduceti cu viteza adaptata conditiilor de drum si trafic! Siguranta este mai importanta decat cele cateva clipe castigate in trafic.

Peste 1300 de sanctiuni contraventionale aplicate saptamana trecuta de politisti

Politistii maramureseni au intervenit, saptamana trecuta, la aproape 300 de sesizari, iar in urma activitatilor desfasurate in teren au aplicat aproape 1 317 de sanctiuni contraventionale persoanelor care au incalcat normele legale in vigoare. 

         Pentru siguranta cetatenilor, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice in perioada 20 – 26 ianuarie 2020 politistii maramureseni au organizat 33 de actiuni punctuale.  De asemenea, pe parcursul saptamanii s-a intervenit la 295 de evenimente de natura judiciara sau privind siguranta publica si rutiera, cele mai multe sesizate prin SNUAU 112.

In cadrul actiunilor organizate au fost aplicate 1 317 sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 525 000 lei.

De asemenea, au fost prinse in flagrant 19 persoane in timp ce desfasurau activitati infractionale si s-a luat masura retinerii pentru 24 de ore a trei persoane, care au fost prezentate instantei fiind dispusa arestarea lor preventiva.

Totodata, politistii care au desfasurat activitati pe drumurile publice au constatat 16 infractiuni rutiere, cele mai multe pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, au retinut 98 de permise de conducere si au retras 25 certificate de inmatriculare.

Politistii actioneaza permanent pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care pot afecta linistea comunitatii. De fiecare data cand observati comiterea unor fapte antisociale, apelati 112!

Ungaria
Citeste
Un tanar din suceava a scapat cu viata la satulung
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.