935 de candidati recrutati pentru admiterea la Scoala de pregatire a agentilor politiei de frontiera "avram iancu" oradea

Adaugat in categoria Important
Actualizat

In perioada 11-19 ianuarie a.c., in cadrul Scolii de Pregatire a Agentilor de Politie de Frontiera "Avram Iancu" Oradea se va desfasura examenul de admitere pentru ocuparea celor 150 locuri, scoase la concurs in sesiunea ianuarie 2020.

Examenul de admitere se va desfasura pe etape, prima etapa derulandu-se in zilele de 11 si 12 ianuarie a.c., prin prezentarea candidatilor la Scoala de Pregatire a Agentilor Politiei de Frontiera "Avram Iancu" Oradea si inscrierea la concurs .

Precizam ca, pana la incheierea termenului de depunere a dosarelor, 28.12.2019, au fost recrutati 935 candidati, dintre care 622 baieti si 313 fete.

Urmeaza etapa probelor eliminatorii , care vor avea loc in perioada 13-16 ianuarie, afisarea rezultatelor in urma sustinerii acestor probe urmand a fi vineri, 17 ianuarie 2020, pana la ora 10:00.

In ziua de sambata 18 ianuarie 2020, incepand cu ora 10.00, candidatii promovati in urma probelor eliminatorii vor sustine proba scrisa de verificare a cunostintelor la limba romana si o limba straina la alegere . Rezultatele finale ale examenului de admitere vor fi afisate sambata, 18.01.2020, pana la ora 21.00.

Metodologia examenului de admitere va fi aceeasi ca si la examenul din luna ianuarie 2019, fiecare proba avand caracter eliminatoriu, participarea candidatilor la urmatoarea proba fiind conditionata de promovarea celei anterioare. Nu vor fi admise la aceasta sesiune contestatii, repetari sau reexaminari la probele de aptitudini.

Durata de scolarizare la Scoala de Pregatire a Agentilor de Politie de Frontiera "Avram Iancu" – Oradea se mentine si pentru aceasta promotie la durata de 1 an, iar absolventilor li se va acorda gradul profesional de agent de politie si li se va asigura loc de munca in cadrul M.A.I. -Politia de Frontiera Romana, repartizarea facandu-se in ordinea strict descrescatoare a mediilor de absolvire si in raport de nevoile Politiei de Frontiera Romane.

Zeci de baimareni si-au rupt mainile si picioarele pe derdelusurile de pe trotuare
Citeste
Sighetean decedat gasit de pompieri in propria locuinta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.