9 accidente, incarcerati si raniti intr-o singura zi in Maramures

BILANTUL PRIMEI ZAPEZI Desi romanii s-au obisnuit cu celebra replica a autoritatilor prin care se scuza prin faptul ca au fost luate pe nepregatite de prima ninsoare, de aceasta data cei nepregatiti au fost soferii. Nu noi spunem asta, ci numarul mare de accidente care s-au petrecut ieri, 2 decembrie, in judetul Maramures, toate dupa caderea primilor fulgi de nea.

Nu mai putin de 9 accidente au avut loc pe strazile din judet, unele dintre ele cu victime. Din fericire, nici o persoana nu si-a pierdut viata, fiind vorba in majoritatea cazurilor de persoane usor ranite. Va redam ma jos cateva exemple ale evenimentelor rutiere care au avut loc ieri in Maramures.

O soferita incepatoare de 52 de ani a ramas incarcerata dupa ce a iesit cu masina de pe drum in Nistru, aproape de podul ce duce spre lac.

Doua accidente au avut loc in Borcut. Un sofer s-a rasturnat cu masina pe plafon, iar un altul a ramas incarcerat printre fiare dupa un accident asemanator.

O persoana a ramas blocata in Bocicoel dupa ce s-a rasturnat cu caruta in mijlocul drumului.

Tamponare usoara pe bd. Traian din Baia Mare. Rezultatul a constat in daune materiale, iar traficul a fost ingreunat.

 

Foto: Radu Banaurs

O masina de transport pacienti cu dializa a fost implicata intr-un accident aseara pe strada Oborului din Baia Mare. Din fericire, au rezultat doar daune materiale.

Foto: Valerian Both

Doua TIR-uri au ajuns, pe rand, in sant pe dealul Grosului. Traficul a fost ingreunat timp de cateva ore.

Foto: Darius Herteg

Un microbuz plin de elevi a iesit de pe carosabil si s-a infipt intr-un sant la Borsa. Din fericire, atat elevii cat si soferul s-au ales doar cu o sperietura zdravana.

Foto: VasileDale.ro

Carambol cu doua autoturisme si o autoutilitara implicate la intrarea in Baia Mare, pe Dura. Doua persoane au fost usor ranite iar traficul a fost blocat o perioada, desfasurandu-se ingreunat ulterior pe tot parcursul zilei.

ActualMM

Kickboxerul Andrei Ostrovanu incheie in forta anul, la Colosseum Tournament
Citeste
Asfaltare in plina ninsoare… se intampla undeva in maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.