60 litri alcool fara documente de provenienta, confiscati de politistii de frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Viseu de Sus au descoperit intr-o masina 61 de litri de alcool pentru care conducatorul auto nu a putut prezenta documente de provenienta.

In data de 22 iulie a.c., politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Viseu de Sus au oprit pentru control, in localitatea Sacel, judetul Maramures, un autoturism marca Volkswagen, condus de cetateanul roman H. O., in varsta de 50 de ani, domiciliat pe raza judetului Bistrita Nasaud.

Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, politistii de frontiera au descoperit mai multe recipiente din plastic care contineau un lichid incolor cu miros de alcool, pentru care conducatorul auto nu a putut prezenta documente de provenienta.

Persoana in cauza, precum si autoturismul au fost conduse la sediul politiei de frontiera pentru continuarea cercetarilor.

In urma inventarierii a rezultat cantitatea de 61 de litri alcool, care au fost ridicati in vederea confiscarii, iar in cauza se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de detinere de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false peste limita prevazuta de lege.

CS Minaur joaca primul amical pe teren propriu cu CFR II Cluj
Citeste
Fonduri suplimentare pentru programele Rabla si Rabla Plus
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.