6 maramureseni prinsi beti la volan in doar doua zile. Trei au refuzat sa sufle in etilotest

BAUTURA SI CONDUSUL…  In perioada 7-8 iulie, politistii aflati in teren pentru controlul si supravegherea traficului rutier, au depistat mai multi conducatori auto aflati la volan sub influenta bauturilor alcoolice.

La Lapusel, Dumbravita si Campulung la Tisa, testarile cu etilotestul au indicat o concentratie de peste 1mg/l alcool pur in aerul expirat, cea mai mare fiind de 1,37 alcool pur in aerul expirat in cazul unui barbat de 57 de ani din Campulung la Tisa.

Acesta, in noaptea de vineri spre sambata a intrat cu autoturismul in poarta unui imobil din localitate, dupa ce a pierdut controlul directiei. Pe langa faptul ca acesta consumase alcool, politistii au mai stabilit ca barbatul nici nu detine permis de conducere.

In alte trei cazuri, la Baia Sprie, Ocna Sugatag si Suciu de Sus, conducatorii auto care emanau halena alcoolica, au refuzat testarea cu aparatul etilotest si au fost condusi la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sange.

In toate cazurile se efectueaza cercetari privind savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Informatii furnizate de IPJ Maramures

Sofer la un pas de a fi batut dupa ce ar fi lovit un pieton pe trecere
Citeste
Cum va fi vremea in intervalul 8-21 iulie
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.