6 din 7 gloante au intrat in autovehiculul de teren

Am intrat in posesia imaginilor foto si video care ilustreaza urmele lasate de cele 7 gloante trase de politisti in timpul urmaririi vehiculului de teren. 

Conform informatiilor noastre au fost trase 7 gloante. SASE au nimerit vehiculul, inclusiv in partea superioara a acesteia. Sursele noastre sustin ca acest lucru a fost posibil din cauza terenului accidentat si ca politistii ar fi tras inspre pneuri.

De altfel, cauciucul de pe roata spate stanga a sarit. Initial s-a crezut ca al saptelea glont ar fi nimerit cauciucul. Lucru infirmat de o prima expertiza.

Primul foc ar fi fost executat de ofiterul care coordona activitatile politistilor din cadrul Brigazii Politiei Rutiere a Capitalei, spun sursele noastre.

Glontul cu care a fost impuscata fetita a patruns in zona rotii spate dreapta si a intrat de jos in sus, prin podul masinii, lovind piciorul drept al fetitei de 7 ani.

"In legatura cu incidentul de la Poienile de sub Munte, cercetarile sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus, in cadrul dosarului fiind investigate toate aspectele si persoanele implicate in eveniment" a declarat Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Dosar penal pentru vatamare corporala si neglijenta in serviciu deschis din oficiu in rem
Citeste
Minorul de 16 ani a povestit clipele de cosmar in timp ce politistii trageau cu pistoalele
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.