50 de elevi ai scolilor de politie, in practica la ipj maramures

In aceasta dimineata, 50 de elevi ai Scolilor de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Campina si "Septimiu Muresan" Cluj Napoca au pasit pragul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures pentru a incepe stagiul de practica, ce se va derula in perioada 07 ianuarie – 13 mai a.c.


Reprezentand un prim pas spre integrarea profesionala, etapa stagiului de practica este una extrem de importanta. Seful inspectoratului, comisar sef de politie Liviu-Constantin Grozavu, i-a intampinat pe cei 50 de viitori colegi si i-a felicitat pentru ca au ales o profesie care implica multe privatiuni, dar care poate oferi tot atatea satisfactii atunci cand se consolideaza pe implicare si responsabilitate. Avand convingerea ca, desi sunt la inceput de drum, elevii pot contribui la solutionarea unor cazuri si pot obtine performanta la care aspira, seful inspectoratului i-a incurajat sa dea expresie concreta unor valori precum corectitudinea, loialitatea, disponibilitatea si integritatea.

Ofiterii Serviciului Resurse Umane si ceilalti sefi de structuri din cadrul Inspectoratului de Politie al judetului Maramures i-au instruit pe elevi cu privire la activitatile pe care urmeaza sa le desfasoare si la conduita pe care trebuie sa o adopte.

Sub supravegherea si indrumarea unui tutore profesional, elevii isi vor completa aspectele teoretice insusite la orele de curs, la structurile de ordine publica din cadrul politiilor municipale si orasenesti, sectiilor de politie rurala precum si la posturile de politie comunala.

Femeie din suciu de sus prinsa cu aproape 1000 pachete cu tigari de contrabanda
Citeste
Handbal feminin. CS Minaur Baia Mare se confrunta in 9 ianuarie cu ASC Corona Brasov
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.