5 motive sa vii la Street FOOD Festival Baia Mare

3 ZILE RAMASE  Revenim cu mare drag in Baia Mare, dupa ce anul trecut ne-am facut aminitiri faine impreuna.  Anul acesta, insa, vor fi foar 3 zile de festival asa ca te invitam sa profiti de fiecare moment si de toate experientele pe care ti le pregatim de vineri pana duminica. Daca inca stateati pe ganduri, iti zicem noi de ce ar fi bine sa nu ratezi editia de anul acesta de Street FOOD Festival Baia Mare.

 

  1. Mancarea

 

Fiind vorba de un festival de mancare stradala, primul motiv pentru care merita sa vii in Piata Libertatii e mancarea. Maramuresenii au gusturi bune si sunt oameni umblati prin lume, asa ca nu se lasa prea usor impresionati. De accea, venim la Baia Mare cu cel mai bun street food din tara.

Burrito mexican de la Pokka,  tagliatta de vita de la Cimbru, premiata la Street Food Awards anul trecut, pui cu susan de la Shanghai, inghetata home-made de inspiratie thainailandeza de la Thaice Cream, burger cu ciolan de la Elemoszia si multe alte bunatati, toate merita gustate. Fie ca vii pentru prima data la festival sau ai mai fost, tot vor fi multe preparate in premiera pe care sa le incerci, iar noi iti recomandam sa incepi din prima zi aventura printre foodtruck-uri, sa fii sigur ca apuci sa gusti tot ce iti trage cu ochiul.

  1. Muzica

 

Serile la Street FOOD Festival se lasa cu dans, iar traditia asta suntem siguri ca va continua si la Baia Mare, unde pofta de viata e deja celebra. Anul acesta venim cu o scena de 360 grade care permite spectatorilor sa fie mult mai aproape de artisti, iar atmosfera sa fie una prietenoasa. Responsabili cu muzica live vor fi: Soul Serenade,  Jurjak pentru seara de vineri,  Lucia & Andrei do Radiohead si Robin and The Backstabbers pentru sambata, iar duminica vor canta Koszika si Mihail.

 

  1. Bauturile

 

Pe partea de bauturi tari nu putem concura cu traditonala palinca, dar venim cu alte recomandari reci si bune care sa competeze masa, ori sa te racoreasca dupa plimbare. Vei gasi bere de la barurile Staropramen, vinuri straine de la Rewine, cafea si cocktail-uri la barul central, prosecco de la Prosecco Van si fresh-uri pregatite in fata ta de la truck-ul Arome.

Citeste si: http://www.actualmm.ro/street-food-festival-cel-mai-cunoscut-festival-gastronomic-in-aer-liber-se-intoarce-la-baia-mare-vezi-programul/

 

  1. Outdoor Cinema

 

Pasionatii de film pot sa se aseze in fiecare seara si sa vizioneze un film bun. Vineri va fi comedia spaniola "Nunta in ofsaid", sambata se proiecteaza  "Omul care l-a ucis pe Don Quixote", un film care a fost lansat in 2019 avand o productie care a durat aproape 30 de ani si duminica va fi super comedia romaneasca "America, venim." Toate pot fi urmarite alaturi de cei dragi, pe racoare, in timp ce mananci ceva delicios.

 

  1. Relaxarea

Sa te asezi pe un beanbag la umbra dupa ce ai mancat ceva bun si ai facut o plimbare e unul dintre cele mai inspirate lucruri pe care le poti face intr-o zi de vara. Am pregatit mai multe zone de relaxare unde sa poti sa stai linistit si poti povesti alaturi de prieteni.

Acestea fiind zise, va asteptam intre 12-14 iulie in Piata Libertatii la Street FOOD Festival Baia Mare.

33 de studenti ai academiei de politie au inceput practica la i
Citeste
33 de studenti ai Academiei de Politie au inceput practica la I.P.J. Maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.