40 de studenti maramureseni ai academiei de politie au inceput practica la ipj maramures

In perioada 11 februarie – 08 martie 2019, 40 de studenti ai Facultatilor de Politie si de Stiinte Juridice si Administrative din cadrul Academiei de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti efectueaza stagiul de practica la Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures.

Viitorii politisti isi vor desfasura activitatea la diferite servicii si compartimente din cadrul inspectoratului si la subunitati de politie, in functie de specializarile acestora, respectiv ordine si siguranta publica, investigatii criminale, investigarea criminalitatii economice, arme, explozivi, substante periculoase, politie rutiera si compartimentul juridic.

In prima zi de practica, seful inspectoratului, comisar sef de politie Liviu-Constantin Grozavu, i-a intampinat pe studenti la sediul institutiei, i-a felicitat pentru scoala pe care o frecventeaza si implicit pentru profesia aleasa. Pe langa faptul ca este un motiv de mandrie, cariera pe care o vor urma implica corectitudine, comportament exemplar, iar munca sustinuta si profesionalismul sunt necesare pentru a avea succes. Convins ca studetii se vor conecta la importanta activitatilor pe care le vor desfasura seful inspectoratului i-a asigurat de tot sprijinul si le-a urat mult succes.

Fiecare student a fost repartizat in supravegherea unui tutore profesional, politist cu exeprienta, care are rolul de a indruma activitatea viitorului politist.

Perchezitie domiciliara efectuata de politisti la o femeie din barsana
Citeste
Perchezitie in Barsana, pe urmele unui furt estimat la 40.000 de lei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.