37 de accidente rutiere in Maramures de la inceputul lunii decembrie

BILANT CJSU  Aspectele cauzate de caderile abundente de zapada, la nivelul judetului, au fost analizate in sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta din aceasta dimineata. Sunt asigurate stocuri de materiale antiderapant pentru interventia pe drumurile nationale si judetene. Problema ridicata de reprezentantii societatii s-a referit la aprovizionarea cu sare de la saline. Sunt incheiate contracte pentru aprovizionare, dar prioritate se acorda contactelor externe.

Seful Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, comisar sef de politie Liviu-Constantin Grozavu, a precizat ca, de la inceputul lunii decembrie si pana in prezent au fost inregistrate 37 evenimente rutiere, din care 36 cu pagube materiala si unul cu victime. Pentru deszapezirea tardiva au fost amendate doua societati care asigurau practicabilitatea drumurilor publice din judet.

Directia de Sanatate Publica a comunicat lista persoanelor vulnerabile la nivelul judetului, gravide, bolnavi dializati, bolnavi cronici, din zone greu accesibile, pentru a fi preluati si ajunge, la timp, in unitatile de asistenta sociala sau in cazul unor conditii meteorologice nefavorabile de a asigura spitalizarea in cea mai apropiata unitate sanitara cu paturi.

 

Informatii furnizate de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures

Cursuri suspendate azi la boiu mare, vima mica si preluca noua
Citeste
Cod galben de vant, viscol si ninsori!
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.