30

Sambata, 14 septembrie, politistii din Viseu de Sus aflati in exercitarea atributiilor de serviciu pe raza de competenta, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care se deplasa pe directia Viseu de Sus – Moisei. Conducatorul auto nu a respectat semnalele de oprire, continuandu-si deplasarea cu viteza marita.

Acesta a intrat in curtea unei societati comerciale de pe raza orasului, a descarcat din autoturism trei colete voluminoase, invelite in folie neagra, dupa care a plecat la volanul masinii. Politistii au reusit sa opreasca autoturismul pe strada Mioritei din oras iar la volan au identificat un tanar de 22 de ani din Poienile de Sub Munte.

Politistii au descoperit in cele trei colete cantitatea de 30.000 de tigarete de provenienta ucraineana pe care le-au ridicat in vederea confiscarii. Totodata autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Politiei Sighetu Marmatiei iar fata de conducatorul auto se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda, cu suspectul in stare de libertate.

Tabara organizata de hope and homes for children si nn, o sansa pentru tinerii din sistemul de protectie
Citeste
Amenzi, dosare penale si permise de conducere suspendate
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.