3 incendii stinse in weekend de pompierii maramureseni

INTERVENTII IN WEEKEND   Pompierii maramureseni au intervenit, in intervalul 31 mai-2 iunie, la 4 situatii de urgenta. Vineri, 31 mai, militarii din cadrul Garzii de Interventie Borsa au lichidat un incendiu izbucnit la un sopron de fan. In urma incendiului a ars sopronul in totalitate si circa 3 tone de fan. Din cauza drumului greu accesibil, pompierii au parcurs jumatate de kilometru pe jos. Tot pompierii din Borsa au fost chemati sa salveze 3 capre, care au cazut intr-o groapa adanca de 5 metri.

Sambata, 1 iunie, militarii Punctului de Lucru Somcuta Mare, alaturi de S.V.S.U. Satulung, au intervenit in Hideaga pentru a lichida un incendiu izbucnit la o magazie. Focul a distrus magazia din lemn pe o suprafata de 70 de metri patrati, obiecte de mobilier si circa 1 metru patrat de perete din lemn. De asemenea s-au deteriorat o centrala termica si un boiler electric.

Pompierii din cadrul Garzii Farcasa au lichidat un incendiu izbucnit la o centrala termica in localitatea Asuaju de Sus. Au ars circa 5 kg de materiale textile si s-a deteriorat tencuiala pe o suprafata de 10 metri patrati.

 

Informatii furnizate de ISU Maramures

Astazi incepe editia 2019 a Saptamanii Prevenirii Criminalitatii
Citeste
Vizita Papei Francisc in Blaj: "Mica Roma", revarsare a milostivirii divine peste pelerini
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.