3 cai frumosi la pascut in fata garajelor de la SEMILUNA

MIC DEJUN IN ORAS  Problema cailor cu stapani mai mult sau mai putin anonimi, majoritatea din zona Pirita a orasului, persista. Desi Politia Locala din Baia Mare a efectuat nenumarate actiuni de prindere si ridicare a cailor lasati liberi pe strazi, oamenii continua sa aduca animale si continua sa le lase sa pasca in voia sortii, pe unde or apuca.

Asa se face ca azi-dimineata, un baimarean din zona Semilunei care voia sa isi parcheze masina s-a trezit cu… trei cai frumosi in fata garajului.

Animalele s-au decis probabil sa ia masa in oras, astfel ca au inceput sa pasca linistite printre blocuri, nu inainte de o plimbare lejera pe strazile, respectiv trotuarele din oras. Inzestrate cu culori diferite, trioul cabalinelor nu a dat de inteles ca ar dori sa se intoarca acasa foarte repede. De o surpriza ar putea avea parte si proprietarul/proprietarii celor trei cabaline care, in final, ar putea avea de achitat o "nota de plata" destul de consistenta pentru micul dejun al animalelor. Asta daca va fi gasit de catre politisti.

 

Adrian Barbur/ ActualMM

Credit foto: Marius Mirel/ Baia Mare – Mass Media

 

Citeste si: 

http://www.actualmm.ro/politia-locala-in-actiune-2-cai-lasati-liberi-in-baia-mare-ridicati-proprietarii-risca-amenzi-de-pana-la-2-500-de-lei/

Echinoctiul de toamna 2019. Toamna astronomica incepe oficial azi
Citeste
Tinerii din cadrul proiectului "Road Trip Project" in vizita la Planetariul Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.