25 SEPTEMBRIE: 25 DE ANI DE FC PRIETENIA


Acum 25 de ani s-a nascut o familie! O stare de spirit! “Traim momente extrem de emotionante si frumoase pentru noi! Acum 25 de ani se nastea o familie pentru care primele doua reprize reprezentau premisa unei a trei parti care ne legau ca suflet, ca spirit, precum o frumoasa familie. Iubitori de sport, iubitori de fotbal, care dupa orele de munca se relaxau, de doua ori pe saptamana, la o miuta prieteneasca. Urma o repriza de cantec, joc si voie buna care de la o agapa luata de unii in gluma a ajuns la o stare de spirit.
Oameni din diverse si diferite medii profesionale ne intalneam si ne relaxam in jurul unei ulcele de vin.

Au trecut multe caractere extraordinare prin marea familie a FC PRIETENIA Baia Mare. Caractere care au format si sudat o echipa minunata. A format o stare de spirit. Ore de antrenament, mii de kilometri in tara si strainatate in deplasari memorabile, evenimente nationale si internationale, spectacole si evenimente sociale organizate pentru oameni cu care soarta nu a fost asa de blanda! Si am putea continua!

In parcursul nostru despre FC PRIETENIA Baia Mare, despre cei 25 de ani frumosi scursi nu am putea sa nu ne oprim o clipa, cu o lacrima in colt de ochi, la sufletul echipei noastre, la OMUL care prima data, in acest an, la aceasta aniversare, nu ne incanta si nu ne canta, ci ne priveste de undeva din stele! OCTAVIAN CIOLTEA – BUNICU, omul de care se leaga momentele de glorie si de neuitat ale marii familii PRIETENIA. Ii aducem un omagiu si astazi! Bunicu ne e dor de tine!

Suntem oameni normali. Fiecare cu viata si munca noastra. Dar la PRIETENIA suntem doar noi! O familie! La care tind multi! Care ne-au luat drept model! O echipa de old-boys care are performante mai mari decat alte formatii mai titrate de la care erau asteptari.

Oameni care suntem bucurosi ca cei 25 de ani ne aflam impreuna in astfel de vremuri! Vremuri in care ne amintim de cei care au fost cu noi si despre care ii amintim la trecut! La cei care din diferite motive au ales altceva! Le acordam tuturor respectul nostru!
Noi ne vom bucura impreuna! Intotdeauna, impreuna am fost puternici! Impreuna suntem FC PRIETENIA Baia Mare!

Suntem la ceas aniversar! Traim momente frumoase! Ne bucuram impreuna!
La multi ani FC PRIETENIA Baia Mare, o stare de spirit!”.

Echipa de comunicare a familiei de suflet a Maramuresului

Articolul 25 SEPTEMBRIE: 25 DE ANI DE FC PRIETENIA apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Guvernul sustine toate proiectele din Planul lui Bogdan pentru Maramures
Citeste
Politistii rutieri maramureseni sunt prezenti pe drumurile publice din judet in fiecare zi
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.