24 kg carne cu termenul de valabilitate expirat, confiscate

De aceasta data politistii au actionat pentru siguranta elevilor care cumpara diferite produse de la chioscurile din incinta scolilor sau care servesc masa la cantinele unitatilor de invatamant.

La sfarsitul saptamanii trecute, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au organizat si executat o actiune pentru prevenirea, descoperirea si combaterea faptelor ilicite care se comit in domeniul evaziunii fiscale si pentru protejarea elevilor impotriva unor acte de comert ilicit, cu produse expirate.

In cadrul actiunii politistii au verificat 23 de puncte de alimentatie publica din incinta unitatilor de invatamant din Baia Mare. Au fost aplicate opt sanctiuni contraventionale, cele mai multe pentru abateri de la OUG 28/1999 privind obligatia agentilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Valoarea amenzilor a fost de 57.500 lei.

Totodata, de la o cantina au fost confiscate 24 kg carne si produse alimentare, biscuiti, cu termenul de valabilitate expirat, precum si suma de 1.436 lei in numerar.

Societatea VITAL SA invita utilizatorii sa isi actualizeze contractele
Citeste
Doi hoti retinuti dupa ce au furat dintr-un garaj
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.