21 de vitezomani au ajuns pietoni, retinut pentru dupa s-a urcat beat si fara permis la volan

Politistii Serviciului Rutier au organizat ieri o alta actiune pentru depistarea persoanelor care apasand prea tare pedala de acceleratie pun in pericol siguranta participantilor la traficul rutier.
Astfel, intre orele 15.00 – 19.00 politistii au actionat cu trei aparte radar si au oprit pentru verificari 81 de autovehicule. In aproximativ jumatate din cazuri au fost aplicate sanctiuni: din 43 de sanctiuni aplicate, 29 au fost pentru depasirea limitei legale de viteza.
De asemenea politistii au dispus retinerea a 26 permise de conducere, 21 pentru viteza excesiva, iar cinci pentru efectuarea unor depasiri neregulamentare.

Retinut pentru 24 de ore dupa ce a fost depistat conducand in stare de ebrietate si fara a detine permis

In baza probatoriului administrat, politistii au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui tanar de 25 de ani, din Cavnic, cercetat pentru comiterea de infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice.

Pe numele acestuia politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, dupa ce a fost depistat conducand un autovehicul pe raza localitatii de domiciliu. La momentul in care a fost oprit testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0.62 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Tanarul a fost depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, urmand a fi prezentat instantei competente cu propunere de arestare preventiva.

Se reia activitatea de relatii cu publicul la nivelul ghiseului serviciului rutier
Citeste
In vreme ce majoritatea romanilor stau in casa si pastreaza distanta sociala, altora li se permite totul
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.