21

Politistii Sectiei 5 Ocna Sugatag au indisponibilizat ieri o autoutilitara care transporta tigari in valoare de peste 230.000 de lei, dupa o urmarire pe drumul public din localitatea Mara.

I n jurul orei 17.00, politistii aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unei autoutilitare care se deplasa pe DN18, in localitatea Mara, avand directia de deplasare dinspre Sighetu Marmatiei spre Baia Mare.

Conducatorul auto nu a oprit la semnalele politistilor, astfel ca politistii au trecut in urmarirea acestuia.

In centrul localitatii soferul a abandonat autovehiculul si a fugit, reusind sa scape de urmaritori intr-o zona cu vegetatie densa in apropierea raului Mara.

foto: IPJ Maramures

I n compartimentul transport marfa a autoutilitarei politistii au descoperit 29 de colete invelite cu banda adeziva de culoare verde, legate cu sfoara, iar in urma examinarii continului acestora a fost identificata cantitatea de 21.500 pachete tigari diferite marci. Autoutilitara in valoare de 5000 lei a fost indisponibilizata la sediul Politiei Municipiului Sighetu-Marmatiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda si pentru identificarea persoanelor participante la activitatea infractionala.

Sedinta foto inedita in muntii Rodnei, marmotele surprinse in ipostaze inedite
Citeste
RAzbunare mafiotA? unei politiste din borsa i-a fost aprins autoturismul si garajul in miez de noapte
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.