200 de autoturisme distruse de grindina in baia mare

Prima evaluare a pagubelor produse dupa vijelia de ieri. Municipiul Baia Mare: 10 acoperisuri blocuri de locuinte afectate, opt acoperisuri de case afectate. Aproximativi 100 de copaci prabusiti de rafalele de vant puternic pe raza unitatii administrativ-teritoriale.

Aproximativ 200 de vehicule avariate de grindina. Pentru eliminarea efectelor negative au intervenit pompieri din cadrul Detasamentului de Pompieri "Capitan Adrian Marchis" Baia Mare, 25 pompieri militari cu sapte autospeciale de interventie, inclusiv cea de descarcerare grea, motopompe dar si CLSU Baia Mare. Echipaje de politie au sprijin interventia echipelor de interventie si au fluidizat/dirijat circulatia rutiera in zonele afectate. Satulung, localitatea Hideaga, o casa avariata, trei acoperisuri de gospodarii afectate. S-au prabusit sub rafalele de vant puternic 100 de copaci.

Viseu de Sus: 30 de gospodarii si case inundate, 10 podete colmatate. Au intervenit 13 pompieri militari cu autospeciale de interventie si motopompe pentru evacuarea apei din subsolurile a noua gospodarii. CLSU si SVSU Viseu de Sus au intervenit cu utilaje pentru decolmatarea podetelor.

Accident cu pagube materiale, provocat de de un sofer beat
Citeste
A daramat cu masina mai multi stalpi de electricitate, apoi s-a oprit in peretele unei case
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.