2 cai lasati liberi in Baia Mare, ridicati. Proprietarii risca amenzi de pana la 2.500 de lei

POLITIA LOCALA IN ACTIUNE Un echipaj al Politiei Locale Baia Mare a depistat miercuri dupa-masa doi cai lasati liberi pe domeniul public in zona strazii Dragos Voda din Baia Mare. Echipajul a solicitat interventia societatii de ecarisaj, caii fiind ridicati, iar proprietarii urmeaza sa fie amendati.

Imediat la fata locului a aparut si o femeie care a sarit la scandal cu agentii, sustinand ca cei doi cai nu reprezinta un pericol si ar trebui lasati sa pasca linistiti pe spatiul verde. Avand legea de partea lor, cu atat mai mult in contextul in care, in zona, mereu se plang cetatenii de caii lasati liberi, agentii nu s-au lasat impresionati si si-au continuat treaba.

"In jurul orei 15:30 am depistat pe strada Dragos Voda, in dreptul imobilului cu numarul 7, pe partea carosabila, doi cai. Am anuntat dispeceratul, in scurt timp la fata locului ajungand un lucrator al societatii de profil care a ridicat cabalinele. Proprietarul va fi sanctionat contraventional cu o amenda cuprinsa intre 1.000 si 2.500 de lei conform prevederilor legale", arata unul dintre agenti.

Va redam mai jos imaginile video surprinse cu momentul in care femeia se cearta cu politistii locali:

 

Adrian Barbur

Preliminarii CE
Citeste
Yahoo! Mail nu merge. Sunt afectati milioane de utilizatori
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.