198 de sanctiuni aplicate de politistii rutieri

Consecintele conducerii cu viteza sunt de multe ori tragice: pierderea unor vieti sau ranirea grava a unor persoane care pot ramane cu sechele pentru tot restul vietii.

Politistii Serviciului Rutier Maramures, in colaborare cu cei din Salaj si Satu Mare, au desfasurat vineri, 20 decembrie, intre orele 10.00 si 14.00, o actiune pentru reducerea riscului rutier si depistarea soferilor care nu respecta regulile rutiere, in special a celor care conduc cu viteza excesiva.

Politistii au fost prezenti pe D.N.1C Ileanda – Glod – Mesteacan – Somcuta Mare – Baia Mare – Seini -Livada, folosind 14 aparate de masurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate "in cascada".

In cadrul actiunii, politistii au oprit pentru verificari peste 265 de autvehicule. Din cele 198 de sanctiuni aplicate, 140 au fost pentru depasiri ale limitelor legale de viteza.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 115.000 de lei. De asemenea, 24 soferi au ramas fara permisele de conducere.

Politistii recomanda celor aflati la volan sa adapteze viteza la conditiile de drum, sa pastreze o distanta corespunzatoare fata de autovehiculul din fata si sa sporeasca atentia atunci cand circula in coloana.

Radare in cascada = amenzi in cascada
Citeste
Programul de sarbatori pentru testarea persoanelor care doresc reducerea perioadei de suspendare a permisului
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.