170 de ani de la infiintarea jandarmeriei romane

Astazi, se implinesc 170 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane insa la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Maramures nu se desfasoara activitatile caracteristice acestei zile, asa cum am sarbatorit an de an pentru ca astazi, de ziua noastra, suntem prezenti in spatiul public pentru a executa misiuni specifice in contextul prevenirii raspandirii virusului Covid-19.
Cu aceasta ocazie, la nivelul unitatii noastre, au fost inaintati in gradul urmator inaintea expirarii stagiului minim, patru ofiteri, un maistru militar si opt subofiteri.
De asemenea, preotul militar a oficiat conform prevederilor legale, o slujba religioasa in cadrul careia, s-a rugat pentru ca jandarmii si poporul roman sa treaca cu bine peste aceasta grea incercare.
Pentru fiecare jandarm, momentul aniversar de astazi este unul al constientizarii valorilor care ne-au oferit constanta si eficienta: devotamentul, sacrificiul, onoarea si spiritul de corp, a individualitatii Jandarmeriei si mai ales, a rolului pe care cetatenii ni-l cer, de 170 de ani, sa il jucam – garant al sigurantei publice si al aplicarii corecte a legii!

Mesajul inspectorului Sef al inspectoratului judetean de jandarmi maramures adresat cu ocazia aniversarii a 170 de ani de la infiintarea jandarmeriei romane
Citeste
Inca doua decese provocate de coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 118
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.