16 viitori jandarmi fac practica la jandarmeria maramures

Incepand cu data de 7 ianuarie, 16 elevi de la Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Petru Rares" din Falticeni, se afla in stagiul de practica la Jandarmeria Maramures.


Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judetean "Pintea Viteazul" Maramures, le-a prezentat tinerilor elevi aspecte legate de specificul unitatii, atributiile, programul si misiunile desfasurate de catre jandarmii maramureseni in zona de competenta. In perioada stagiului de practica, elevii fac parte din efectivele unitatii si isi desfasoara activitatea in timpul programului de lucru. Acestia vor fi angrenati in activitatile specifice jandarmilor dar nu vor intocmi acte procesuale si procedurale de constatare si sanctionare in nume propriu, participand doar alaturi de tutorii profesionali la redactarea unor astfel de documente.

Ei vor fi repartizati sa desfasoare activitati specifice in cadrul structurilor de ordine si siguranta publica, de paza si protectie institutionala din Inspectoratul de Jandarmi Judetean "Pintea Viteazul" Maramures, vor fi coordonati si indrumati in toata perioada de catre tutori profesionali cu experienta in activitatea profesionala urmarindu-se realizarea obiectivelor si masurilor prevazute in programa stagiului de practica.
"Uram succes elevilor aflati in practica iar dupa absolvirea scolii militare ii asteptam sa intareasca randurile jandarmilor maramureseni", transmit reprezentantii IJJ Maramures

Imagini din maramures, dar parca desprinse din antarctica
Citeste
Scandalagiii, linistiti de jandarmii maramureseni
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.