16 permise de conducere retinute si amenzi in valoare de peste 100 de mii de lei in weekend

Adaugat in categoria 112
Actualizat

VITEZOMANII, "ARSI" DE POLITISTI   In weekendul care a trecut politistii Serviciului Rutier Maramures au actionat pe drumurile publice de pe raza judetului, pentru prevenirea evenimentelor rutiere si pentru constientizarea conducatorilor auto cu privire la riscurile la care se expun prin incalcarea regulilor de circulatie, in special a regimului legal de viteza.

Pe D.N.1C Somcuta Mare – Baia Mare –Seini si pe D.N.18 Moisei – Sighetu Marmatiei au fost aplicate, in cele doua zile de actiune, 171 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 103.000 lei.

Totodata, politistii au retinut in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce 16 permise de conducere, majoritatea pentru depasirea vitezei legale. Cele mai mari viteze inregistrate cu aparatura radar au fost de 120 km/h in localitate, la Busag – Tautii Magheraus si 187 km/h pe DN1C intre localitatile Lapusel si Satulung.

De asemenea, conducatorii auto depistati sub influenta bauturilor alcoolice s-au ales si cu dosare penale. Este si cazul unui barbat in varsta de 41 de ani din Sighetu Marmatiei, care a fost oprit de politisti pe DN18 in localitatea Feresti si care avea 1,20mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei unde i-au fost recoltate doua mostre de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures

O vaduva cu trei copii are nevoie de ajutor in postul Pastilor
Citeste
Laborator de Radioterapie cu Energii Inalte inaugurat la Spitalul Judetean de Urgenta
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.